God morgon

Hej hoppas du sovit gott det har jag gjort. Nu ska jag snart åka till Karlbergs slott för att har idrotts (dag) eller det är bara några timmar så är väl typ hemma vid 12-13 skulle jag tro. Då får ni veta om allt gick bra. :D Men det ska de vell göra :)

Ha en riktigt bra valborg! Drick med målla! om du ska dricka :)
Hörs sen om ni vill /jimmieboy


Godnatt

Godnatt sov gott idag va det inte kul att jobba för pendeltågen hade ett stort singnal fel och gjorde att all trafik blev sen och det skulle gå buss mellan sträckan solna och märsta men det kom tre bussar på en timme så fick en del klagomål. Men dom fatta till slut att jag inte kunde göra nåt åt de men det tog en stund för dom att fatta de :P
Sen har vi möt en bilist som vägrade flytta bilen utan satt med armarna i kors och vägrade flytta sin bil så vi fick in vänta förstärkning men det hjälpte inte till slut fick polis komma och köra bort bilen så trafiken kunde flytta på igen. Men det tog cirka 1 till 2 timmar. Han hota des utom min kolega med ett vast föremål mannen kördes till psyket av polisen. Han va helt galen och gjorde sig skyldig till hot mot tjänste man och våldsamtmotstånd. Idioter asså dom finns det gott om:P
Nu ska jag sova godnatt /jimmieboy

Jobbet



Nu är det jobb dax har duschat och är nu start klar för jobbet om 12 minuter :D

Vakna nu!

Haha nu vakna jag trött och huvudvärk inge kul. Jag ska äta lite och sen duscha och sen jobba.

Zzz



          
Tyst jag sover!!!! :P

God morgon

Nu har jag kommit hem från simningen och jag är super trött nu håller på att somna nu så ska dricka lite saft och sova ett lite tag. tag. Tror jag men då vaknar jag väl aldrig sen :P
Jag va och räka in för lördagen på junibacken. Så jag minns hur det såg ut och om det var svårt att kasta eller stå där. Men det verka rätt bra. Men idag blåste det mycket och va inte alls välkommande att fiska men vi hoppas på att det inte är de på lördag för då blir det svår fiskat.
Jag måste ochså fixa en del saker in för lördagen göra met sätt och kolla drag och lite sånt men först ska jag vila en stund.
Juste ska jobba idag ochså fast vid 16 tiden tror jag men aa det är långt dit :P Vi hörs när jag vaknat/jimmieboy

Godnatt

Hej nu är det ganska sent och jag är helt död och imorgon har jag simning på morgonen så det är upp stigning tidigt ty 5 inte kul..... men vaknar när man hamnar i vattnet :D
Ska fixa en del saker in för lördagens fiske imorgon efter simningen göra takel och kolla så allt är okej ;)

men godnatt sov gott så om ni vill hörs vi imorgon/jimmieboy

HAVSÖRING på lördag!


Go afton

Tja jag kom just hem från mötet och jag blev med bjuden att fiska Havsöring på lördag så jag ska upp tidigt då. Ska vara inne vid djurgården meller 05:00 05:30. Tidigt som fan :P tycker jag. Hehe gillar inte morgon men kan det ge mig min första havsöring så är det värt de.
Nu ska jag kolla på wallande och fika och ringa en kompis och snacka skit.

Hej igen

Tja nu ska jag duscha sen ska jag gå på mötet.


Min båt.......


Hej hemma nu

Hej nu är jag hemma igen det gick inte som jag hade tänkt mig. Kom till båten och rodde ut kasta ett fem-sex kast det blåste mycket så va tvungen att ro ut igen och när jag skulle de gå gick årr fästet av så ro med en åra är f-n inte lätt när det blåser....... Så det blev ingen fisk idag men hann inte slut föra fisket så aa inte så konstigt ps det va lilla båten man ska ha stora båtar :P
Nu ska jag äta och kolla på film.

Tjaba!

Tja hemma nu va och fika snabbt. Nu ska jag äta och sen ska jag åka till båten och ut och fiska skönt frisk luft.
Ikväll ska vi äta god mat för Jocke fyller år så det blir nåt gott till middag som jag inte får missa sen ska jag på mötet och snacka fiske. Sen hem och kolla på andra avenyn som jag brukar följa. 
 
Ska byta om sen åker jag vi hörs sen då jag dragit några gäddor. :) hejdå så länge/ jimmieboy

God morgon

God morgon hoppas du sovit gott? Det har jag gjort. Nu ska jag be ge mig till den fantasktiska skolan igen haha fast jag går hem vid 12 tiden så det är helt okej för min del det finns jobbigare dagar :P
Min planering efter skolan är att åka hem och äta och bara ta det lungt skönt om det blir så.
Fast jag har en grej jag ska på till ett möte klockan 18:30 angående fiske.
 
Nu måste jag fixa mig men vi hörs sen om ni vill / jimmieboy


Hej på dig!

Nej nu är mitt program slut tråkigt vill se mer......:( får vänta i en vecka innan nästa program aja det får väl gå. :)

Hej

Tja nu är jag hemma aa det blir aldrig som jag planerar kom hem nu va i stan med en kompis och fika. Träffa några till och sen åkte jag hem. Min plan va att åka hem och sova efter skolan men det blev inte så.... tyvärr men nu är jag hemma ialla fall skönt e de. Ska äta snart när min sega mor har lagat mat vilket hon gör nu men det går int fort men jävligt lång samt man måste få klaga lite.
Min kväll blir att v ara hemma och plugga lite och kolla på tv 112 på liv och död ska jag se klockan 20:00 as bra program om man gillar sånt :D




Det va en ganska skön dag i skolan idag hade svenska och sen åkte jag och fika sluta via 12 så det är najs.

God morgon

God morgon idag är jag inge pigg jag tyckte att jag inte va uppe allt för länge men det kanske ja va....?
Jag börjar 8:45 med svenska fram till lunch då slutar jag och tänker åka hem på engång äta och lägga mig så kanske jag blir lite piggare sen få jag hoppas :)
Skulle ha samtal med min mentor och min kära morrrrr idag men hon är sjuk så det får bli en annan gång :D det gör inte mig nåt. För då kan jag sova!!!!!!! ännu mera.
Och slipper höra allt han ska säga om mig även om det mästa kommer vara bra. Men om man får välja så är man med kompisar än att sitta i skolan 16:30 och sedan sitta i ALLA köer hem neeee då åker jag hem och stannar hemma ;)
nu måste jag gå men jag gör nya in lägg via 12-13 hörs/Jimmieboy


Dompe får inget......


Hej hopp

Tja nu är det lite sent att börja blogga jaaaa jag vet men det har varit körit idag med en del saker att göra så har inte haft nån tid över. Jag har varit i skolan haft JÄTTE tråkig Data lektion men aa lärde mig allt nåt iallafall aa det va typ hur man starta en data så nu vet ni alla att Jimmie är så pass duktig så jag klarar av att starta en data Mvg till mig då tack :D
Efter den lektionen hade jag rast till 13:00 sen hade jag matte och gick hem vid 16 tiden. På vägen hem ringer Dompeboy och frågar om jag hade lust att titta förbi och jag va inte sen att svara så åkte dit och fiska åkte skrot (moppe) haha aa som in kanske redan vet så har jag och dommpe en liten tävlig om vem som får årtes första fisk aa och den som inte får de får bjuda den andra på fika mm så långt är alla me? hoppas jag men igår fick jag årets första fisk med då va inte dompe me så han vägrade att bjuda så jag fick dra upp en till idag de3t va inga problem men tyckte synd om fisken som ska upp och ner hela tiden :P
Jag tycker han skulle lysnat på mig från början.

Nu tänkte jag sova det borde du ochså göra tycker jag. Godnatt /Jimmieboy

God morgon

Hej hoppas du sovit gott det har jag gjort iallafall nu ska jag fixa mig sen ska jag till skolan. Datakunskap är inte min grej faktiskt.
Efter skolan ska jag hem och äta lite och sen ska jag kanske till Dompe och fiska får se om han har tid för de idag ;)
Jaa vi hörs sen hoppas du får en bra dag/Jimmieboy

God kväll

Hej hopp jag är hemma nu skönt. Träffa Camilla det va jätte trevligt!
Det va länge sen vi sågs hoppas vi träffas snart igen gumman.
Lycka till på tisdag hoppas allt går går bra.

Nej! skola imorgon fy fan vill inte! Vill fiska ett tag till!
Men det är snart helg igen som tur är :)
Nu ska jag sova. Ska ha datakunskap klockan 9 imorgon skön morgon om man gillar att inte behöva tänka :P 

Haha

Nu ska en viss person bjuda på fika!
Jag och en kompis tävla om vem som skulle få första fisken på Jerk/Spinn aa och det va jag som kamma hen segern!!!!!! Så dompe jag vill ha FIKA så nästa gång vet du vad du ska bjuda på! :)

Vår Gädda!


Hej på dig!

Hej kom just hem från Munsö har varit ute på vårt land ställe och fixat med båtarna och gjort lite allt möjligt. Har även ätit gott och druckit gott.
Va även ute med båten och drog en gädda första för året på Jerk/ spinn det kommer bilder strax.
Det va jätte mysigt varmt och skönt riktigt vår väder!
Jag hoppas att du har haft en bra dag/helg jag tycker min har varit väldigt bra.
Undre veckan ska jag ut flera gånger och fiska det är livet asså! hoppas någon håller me;)
Nu ska jag duscha och sen ska jag träffa Camilla det va ett tag sen jag träffa henne så det ser jag fram emot.
Oj måste skynda hörs sen/Jimmieboy

SE UPP FÖR DÅRANA! DÅRANA STÄNGS!


Go kväll

Eller God natt det beror på hur man ser de.
Idag blev det jobb hela dagen har varit mycket i västerort men även inne vid Stureplan kort. Även Kungsholmen. Det har varit jätte lungt på mina turer/linjer och hoppas att det håller i sig för dom som jobbar vidare.
Jag sluta nyss 23:55 skönt att sluta i tid idag annars brukar det bli senare men lungt gör att vi drar ner på personal.

Imorgon tänkte jag åka ut till vårt land ställe och åka lite båt och fiska hoppas min planering håller vilket den inte alltid gör för det kommer andra saker ivägen men hoppas!
Ut och dra några fina vår gäddor ska bli kul.
Men om jag ska orka me allt måste jag tyvärr sova nu. Det är tungt att dra alla gäddor så bäst att vara ut vilad. Så godnatt sov gött./Jimmieboy!!!!

God morgon

Hej jag är inte så morgon pigg tycker att man borde ta bort morgonen eller att man bara sover bort morgonen som jag gjorde idag.

Jag har inte hunnit planera min dag än. De får bli det de blir...........

hörs sen om du vill. /jimmieboy

Jobbar

Nu har jag en kortare mat rast det har varit lungt när det gäller bus och stök. Men vi har haft en olycka vid Brommaplan den va en person som sprang ut framför en buss och blev på körd men klarade sig som tur va. Föraren chockades svårt och togs ut ur trafik. Men det göra man alltid vid större händelser.
Nu efter maten blir det mycket mer ungdomar och mer stök och allt de gör att olycks risken ökar markant.
Packade ungdomar som är ute i samhället det kan gå illa om dom är packade eller har tagit nåt annat.....







Jag har varit på Adelsö idag såg två älgar och massor av vildsvin! middag..........haha

får se om jag orkar skriva mer sen.

Visste du att,,,,,

Man har bättre sex med sitt ex än sin nuvarande partner enligt en Norsk undersökning så har 40% av alla haft bättre sex med sitt ex än med den nuvarande. Man fanaserar om att ha en mysig natt med exet.
Har du nån erfarenhet kan du om du vill lägga en kommentar och berätta om du känner för de.
Även Brittisak forskare har en liknade undersökning som ochså vissa att exet är bättre i sängen.........
Kanske ska man ringa upp exet och fråga? vad tycker du?


Tryggt och säket!


Jobbet

Kom just hem har kört hem alla från jobb,skola,dagis och från sina eftermiddags aktiviteter. Det har varit en lungn eftermiddag/kväll men det är nog lungnet innan stormen för imorgon får många sin lön och då kan det bli en del stök och folk som är överförfriskade. Så vi lär få en del att göra på trygghetscentralen imorgon.
Men det blir nog bra det brukar det bli.

God morgon

Jag kom just hem från Eriksdalsbadet vi simmar där med skolan en gång i veckan.
det är skönt man vaknar till snabbt för vi börjar 07:50 så man har oftast inte hunnit vaknt när man hoppar i.
idag va det lite segt så simma bara 1kilometer brukar bli mer men man kan inte vara på topp alla gånger. :D
Nu ska jag äta frukost/lunch sen ska jag åka till min mormor o morfar som kom hem från Kanarieöarna igår.
Det blir fika och lunch igen sen ska jag jobba vid 16 tiden och slutar vid 20tiden skulle jag tro./jimmieboy

Godnatt

Nu är klockan mycket och jag ska lägga mig kommer att för bättra en del brister så småning om. fler bilder kommer ochså men är ganska trött efter en lång dag så vi tar bilderna imorgon.
min mormor o morfar kom just hem från Kanarieöarna dom skulle kommit igår men aa som ni kanske redan vet så har flyget ståt stilla ett tag så dom blev ett dyng försenade jag är glad att dom är hemme igen. :)
Vi hörs imorgon om du vill, vågar och orkar. /Jimmieboy!

En skön vår dag på sjön


Gäddfiske

Årets första gäddfiske börja segt men vi kör i helgen igen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0